Yhteistyö alkoi pakastelogistiikan simulaatiolla.

"Fimatic on joustava yhteistyökumppani ja he ymmärtävät yrityksemme liiketoiminnan. He ovat myös tyyppeinä hyviä ja tulevat toimeen meidän henkilöstön kanssa.

HK Ruokatalon ja Fimaticin yhteistyö alkoi aikanaan pakastelogistiikan analysoinnilla ja simulaatiolla. Yhdessä on toteutettu myös keräilyn standardiaikajärjestelmä, sen käyttötuki ja siihen liittyvä jatkokehitys. Fimatic oli Dematicin alihankkijana mukana uuden logistiikkakeskuksen käyttöönotossa ja käyttöönoton jälkeen he antoivat meille myös käyttäjätukea.

He ovat rakentaneet logistiikkakeskuksen automaattisen laatikkovaraston virhelokiraportoinnin sekä asiakaslaatikoiden ja lavojen raportointijärjestelmän. Viimeinen yhteinen hankkeemme on ollut KNL-raportoinnin esitutkimus, jossa selvitettiin, mitä mittareita HK:lla tällä hetkellä on, miten niitä käytetään ja mitä tarkoittaisi näiden yhtenäistäminen.

Olen ollut kaikin puolin tyytyväinen Fimaticin toimintaan. Pienenä yhtiönä he ovat joustava yhteistyökumppani ja heillä vaikuttaa olevan halu mennä eteenpäin ja kehittää toimintaa yhdessä asiakkaan kanssa."

Harri Hietakangas
IT Manager, Factory Automation
HK Ruokatalo Oy